Oslavy 1. máje v Táboře

Okresní organizace ČSSD Tábor již tradičně pořádá prvomájové oslavy v areálu Na Komoře. I letos v programu nechyběly hlavně soutěže pro děti: malování na obličej, tvarování balonků, hod kroužků na kříž, líný tenis, hod molitanovou bombou do krabice, skákání přes švihadlo, klokaní kapsa a přetahování lanem. Tyto soutěže umožnily i opakování, po nasbírání vítězství po skupinách ve všech šesti kategoriích více než osmdesát dětí dostalo dárek a byly odeslány k bezplatnému omalování na obličej. Zpestřením programu byly ukázky první pomoci zraněné osobě při autonehodě v podání dobrovolných hasičů z Plané nad Lužnicí,poté i prohlídka jejich vozu. Patří jim velké poděkování přítomných! Opět nechyběli  představitelé ČSSD Tábor,  Města i Jihočeského kraje.Olga Bastlová, první místostarostka Tábora a kandidující do Parlamentu ČR, v diskusi se zájemci mluvila o sociálních službách a o práci v zastupitelstvu kraje.  K příjemné pohodě vyhrávala hudba pana Dafčíka. Spokojenost s programem, hlavně také s velkou účastí a se zájmem veřejnosti po skončení vyjádřil i Martin Hruška, předseda OVV ČSSD Tábor. Poděkování za vydařené setkání patří organizátorům a aktivním členům štábu oslav.