Přátelské setkání členů okresní organizace Tábor spojené s oslavou MDŽ

Dne 25.2.2016 v sále Jihočeské university se uskutečnilo setkání členů ČSSD za účasti předsedy KVV Jiřího Zimoly a kandidátů do Zastupitelstva Jihočeského kraje.

Dne 25.2.2016 v sále Jihočeské university se uskutečnilo setkání členů ČSSD za účasti předsedy KVV Jiřího Zimoly a kandidátů do Zastupitelstva Jihočeského kraje. Akce se také zúčastnil ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek. který kandiduje do Senátu Parlamentu ČR. Účastníky setkání ze vzdálenějších míst přivezl i odvezl autobus. Jaroslav Kupsa, předseda OVV Tábor, přivítal všechny přítomné. Slova se ujal hejtman Jiří Zimola, který připomněl akce ČSSD v nejbližším období se zaměřením na podzimní volby. Ministr Jan Mládek poté hovořil o situaci ve vládě, vysvětlil, co znamená většinový systém pro vládnutí a zmínil se o snahách hnutí ANO. Dále uvedl: „Letošní krajské a senátní volby jsou prakticky předehrou k volbám v říjnu 2017. Doufám v přízeň hlasů. Očekávám vaši podporu ve volbách“. Vzácní hosté a kandidáti pak odpovídali na dotazy přítomných. Jiří Zimola, Jan Mládek, Jaroslav Kupsa a krajský tajemník Karel Vrkoč předali přítomným ženám tradiční růže. Posezení se uskutečnilo s hudebním doprovodem, kdy k poslechu a tanci hrála skupina Jana Dafčíka. Taneční část zahájil opravdový taneční mistr MUDr. Vladimír Kuchař s partnerkou a na další skladby se připojila řada z ostatních přítomných. Připraveno bylo i pohoštění.  Dobře připravené pohoštění včetně oslav MDŽ se líbilo. Na závěr Jiří Zimola dodal: „Potěšilo mě příjemné posezení s přáteli, ale to přece patří k MDŽ.“